BLOG

22.03.2020 #stamincasa #covid19

Buna fetelor!Ce faceti?Cum rezistati?
Este o perioada grea pentru noi toti,mai ales cu atatea restrictii,cu un viitor incert mai ales pentru anumite domenii de activitate,in special domeniul de Beauty.
Mi-ati scris foarte multe dintre voi si m-ati intrebat cand vom incepe cursurile de make up.
Momentan nu stiu ce sa va spun,si mie imi lipseste foarte mult meseria de trainer in acest domeniu superb al Make-up-ului si abia astept sa imi reiau activitatea alaturi de voi.
Astept informatii oficiale in acest sens,astfel incat sa ne putem vedea la cursuri cat mai curand  .
Nu am de gand sa anulez nici un curs din cele programate,mai ales ca s-au tot inscris fete in ultima vreme,doar voi reprograma grupele in cazul in care nu ne vom putea desfasura activitatea conform perioadelor de pe site-ul Scolii de Make up Cornelia Popescu www.cursmakeup.ro.
Imi este intr-adevar foarte greu sa mentin aceasta Scoala Cornelia Popescu care imi poarta numele din 2015,pe linia de plutire,pentru ca ea se bazeaza pe voi cele care ati participat si veti participa la cursurile mele si practic ati ajutat la ascensiunea profesionala a scolii astfel incat am devenit una dintre cele mai bune scoli din Bucuresti si poate chiar din tara,dar sper ca veti fi alaturi de mine si in continuare 
In aceasta perioada am efectuat inscrieri,preturile sunt reduse asa cum v-am obisnuit toti acesti ani iar calitatea cursurilor mele este Top,atat in ceea ce priveste produsele profesionale utilizate de catre elevele mele cat si a tehnicilor predate de mine.
Prin urmare ca sa raspund celor care sunteti interesate de cursurile mele de make up(mai putin fetelor care mi-ati trimis deja mesaje si plati pentru inscrierile pana in perioada septembrie-octombrie),va pot spune ca presimt dupa aceasta perioada de restrictii,un interes foarte mare in privinta cursurilor de formare profesionala,mai ales ca multe fete vor fi nevoite sa ramana in tara si vor trebui sa se formeze in diferite domenii,prin urmare sfatul meu este sa va rezervati locurile din timp,chiar daca se vor reprograma anumite cursuri,cel putin veti avea un loc asigurat.
Toate inscrierile se efectueaza doar cu plata online iar detaliile le aveti la sectiunea https://cursmakeup.ro/detalii-inscriere-curs-make-up/ ,nu la sediul scolii.
 Intre timp puteti sa va faceti perioada de stat in casa mult mai placuta prin vizionarea tutorialelor de pe YouTube,chiar si pe Canalul meu https://www.youtube.com/channel/UC6br91dtL_n1PZZgFxfseWQ… ,unde deja am postat cateva videoclipuri cu demonstratii complete de Make up,exact asa cum se desfasoara ele in timpul cursurilor sustinute de mine.
Trebuie sa aveti grija de voi inca putin,respectati toate regulile de igiena,stati pe cat posibil in casa si daca aveti intrebari legate de make-up va raspund cu drag aici sau pe contul meu de Instagram https://www.instagram.com/corneliapopescuacademy/?hl=ro .
Va multumesc pentru toate mesajele de incurajare primite,va asigur ca Scoala de Make up Cornelia Popescu va continua sa instruiasca eleve indiferent de dificultatile intampinate,asa ca haideti sa fim STRONG ,sa ne sustinem ca si pana acum,si sa ne vedem cu bine cat de curand.
Pupici!