Despre Scoala

Scoala de Make up Cornelia Popescu

-Fondata in 2015,cursurile scolii noastre se adreseaza celor care vor sa inceapa o cariera de Make up Artist Profesionist!

– De-a lungul anilor ne-am remarcat ca una dintre scolile de Top din Bucuresti,si de ce nu,chiar din tara!

Prezenta la cursurile noastre se va face cu masti de protectie pe toata durata cursurilor!

– In momentul in care ati decis sa va inscrieti la unul din cursurile noastre ,ati facut cea mai buna alegere,pentru ca Trainerul Cornelia Popescu va ofera absolut toate secretele acestei meserii si va prezinta tehnicile de machiaj care au consacrat-o in acest domeniu!

-Invatam sa facem fotografii profesionale ,pentru ca faci machiaje reusite si trebuie sa le expui la adevarata valoare !

-La cursurile noastre locurile sunt LIMITATE si se ocupa repede,prin urmare rezervati-va locul cu Avans sau Plata integrala din timp!

-Nu sunt necesare cunostinte anterioare in acest domeniu!

-Machiati cu produse profesionale (MAC,Atelier Paris,Make up For Ever,Jeffree Star,etc.) puse la dispozitie gratuit pe perioada cursului!

-Va explicam ce trebuie sa contina Beauty Case-ul vostru,si care sunt cele mai bune produse profesionale pentru un Make up rezistent,deoarece este foarte important ca unei cliente sa ii reziste machiajul cat mai mult!

-Set de pensule + Beauty blender Gratuit!!

Aveti nevoie de modele pentru practica.

-Cursul este interactiv si pune accentul pe practica si comunicare,dar necesita implicare din partea voastra pentru insusirea informatiilor puse la dispozitie de Trainerul Cornelia Popescu!

-Structura cursului este formata din 10% teorie si 90% parte practica,iar machiajele le realizati conform notitelor luate in timpul demonstratiei explicata pas cu pas de catre Trainer.Suntem alaturi de voi pe toata durata cursului,si corectam greselile impreuna,astfel incat sa nu terminati cursul doar cu ‘impresia’ ca ati invatat sa machiati profesional!

-Scoala de make up Cornelia Popescu asigura Suport de curs in format electronic , astfel va puteti completa informatiile necesare executarii unui machiaj profesionist.

-Trainerul executa zilnic machiajul programat conform tematicii cursului,si accepta intrebari in timpul demonstratiei,pentru ca voi sa fiti complet lamurite asupra oricarui pas executat si sa puteti aplica tehnica corect.

-Pentru alte detalii,accesati direct fereastra de Chat sau Whatsapp +40720257110

Adresa Edgar Quinet nr 7,Sector 1,Bucuresti,Zona Universitate

-Cursul se finalizeaza cu examen jurizat de Comisie din partea Ministerului Invatamantului si Muncii,si se elibereaza Diploma Acreditata Recunoscuta International!

NOU!Acum puteti viziona lectii individuale de machiaj explicate pas cu pas accesand sectiunea Cursuri Make up Online !

Pentru programul cursurilor si inscriere verificati sectiunea Perioade cursuri sau Detalii inscriere.